Eindejaarsgeschenken

Het kerstpakket: een geschenk vol emotie!
In Nederland wordt er aan het eind van het jaar weer veel geschreven over het kerstpakket. Alle verhalen ten spijt: Is er geen pakket ontvangen, dan is "Leiden in Last". Want het kerstpakket is een geschenk vol emotie.

De historie van het kerstpakket komt uit de 19e eeuw. In deze periode was het in sommige streken bij de boerenbevolking de gewoonte om mensen, die langs de deur kwamen om de boer en zijn gezin een zalig kerstfeest te wensen, eten en drinken aan te bieden. Ook het personeel kreeg dan bijvoorbeeld warme chocolademelk of brood, gebakken met rozijnen en amandelspijs. Het personeel dat bij het boerengezin inwoonde, mocht op tweede kerstdag naar huis om het kerstfeest met hun eigen familie te vieren. Niet alleen hadden zij dan even vrij van het werken op het land, ook kregen ze een mand mee met allerlei lekkere en nuttige zaken voor de gehele familie thuis.

Het kerstpakket van tegenwoordig is in de ons achterliggende jaren uitgegroeid tot een symbool van waardering voor personeel en relaties. De geldelijke waarde hiervan is niet echt relevant, het gaat echter om het gebaar. Het schenken van een kerstpakket betekent voor de gever: Dank voor uw inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Voor de ontvanger betekent dit een tastbare blijk van waardering en respect.

Immers, het gezin van de medewerk(st)er kijkt er al weken naar uit. Niets is zo leuk om dan thuis me elkaar, onder de kerstboom, het kerstpakket uit te pakken.

Wij hebben in een luxe gebonden catalogus maar liefst 91 verschillende pakketten staan in alle mogelijke variaties in kleuren en thema's, heerlijke versgeschenken voor de fijnproevers, speciale -niet alledaagse- combinaties van food en non food cadeaus en wijngeschenken van allure geven u een ruime keuze.

Indien u een custom made pakket wenst, kan dat ook. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Heeft u interesse in onze catalogus dan kunt u deze aanvragen via email:
info@bqproducts.nl of bel met 06 - 5311 1754.U kunt ook het contact formulier gebruiken op de contact pagina.Over ons